Over ons

Over ons


Autobedrijf Oldenijens bestaat eigenlijk al sinds het begin van de 19-de eeuw. Het begon allemaal met dhr. G. J. Visscher die een rijwielhandel begon in een pand aan de kloosterweg te Sint Jansklooster. Toendertijds waren er nog niet zoveel auto’s en moesten de mensen het nog stellen met de fiets.

Naast de fietsen verkocht dhr. Visscher ook nog huishoudelijke artikelen, want van fietsen alleen kon hij in een klein dorp als Sint Jansklooster niet leven. De huishoudelijke artikelen werden verkocht door zijn vrouw en het fietsen gedeelte werd uitgevoerd door dhr. Visscher zelf. Dit alles speelde zich af aan het pand aan de kloosterweg te Sint Jansklooster. Naarmate de fiets werd gemotoriseerd ging Visscher zich meer toeleggen op motoren. Omdat een auto eigenlijk een gemotoriseerde fiets is kwam Visscher vanzelf uit bij de verkoop en reparatie van auto’s, motorfietsen en gewone fietsen.

In 1969 nam Roelof Oldenijens uit Ruinen de zaak over van de oude Visscher. Vanwege zijn aanleg met auto’s legde Roelof Oldenijens zich steeds meer toe op de automobiel industrie alwaar hij zich een goede reputatie verwierf op het gebied van reparatie en onderhoud. De zoons van Roelof kregen de kennis op het gebied van auto’s natuurlijk met de paplepel ingegoten, vandaar ook dat ze beide weer actief zijn in het auto bedrijf.

Heden ten dage is het dan ook zo dat zoon Derk Oldenijens de dagelijkse leiding over het bedrijf voert. Derk Oldenijens is een zeer vakbekwaam monteur met een zeer breed scala aan auto-technische vakdiploma’s en certificaten. Momenteel draait het bedrijf dan ook zeer goed en is het erg toegewijd aan zijn klanten.

Ons Team


Derk

Eigenaar

diagnose specialist,
/technisch specialist

Tjarco

1e monteur

Apk keurmeester,
diagnose/technisch specialist

Johan

1e monteur

Apk keurmeester,
diagnose/technisch specialist

in-memoriam

Remon

In memoriam

Ageeth

Administratie

Jeroen

Technisch specialist