Onderhoud

Onderhoud


Om ervoor te zorgen dat uw auto 100% betrouwbaar is en in topconditie blijft, is het nodig dat er, naast de Algemene Periodieke Keuring (APK), regelmatig een onderhoudsbeurt wordt geven volgens de specificatiies en richtlijnen van de fabriek.

Kiest u voor een onderhoudsbeurt van oldenijens, dan weet u zeker dat uw auto van top tot teen gecontroleerd wordt. Daarbij komen alle belangrijke onderdelen aan de orde. Van remmen en banden tot schokdempers, uitlaat en katalysator enzovoort.
Wordt bij de onderhoudsbeurt een mankement geconstateerd, dan hoort u dit meteen. Ook kan de monteur u precies vertellen welke reparaties u op korte termijn nog kunt verwachten. We kunnen u natuurlijk ook op verwachtingen voor de lange termijn adviseren, aangezien elk merk en type auto zijn zwakke en sterke punten heeft. U weet dus vooraf precies waar u aan toe bent en wat de kosten zijn. Zo komt u niet voor onaangename verrassingen te staan.

Wij kunnen onderhoudswerkzaamheden verrichten van elk merk en type auto. Tevens monteren we ook Original onderdelen. En uiteraard kunt u ook voor lease onderhoud bij ons terecht.